Urainfo

Viikkolupa

Jos olet satunnaisesti vierailemassa HaKen urilla muualta Suomesta, voit maksaa viikkoluvan 10 euroa tilille:
OP FI0455000840058899, HaKe Racing Team.

Moottorikelkkailu mantereella vaatii lähes aina maanomistajan luvan. HaKe Racing Teamin pitkäjänteisen työn ansiosta Varkaudessa on mm. yhdysreitti suosituille Heinäveden reiteille. Kerhon hallitus kommunikoi uraston maanomistajien kanssa ja ylläpitää sopimukset.

Jäsenillä on aina ajo-oikeus HaKen urilla kunnes toisin ilmoitetaan. Kriittisistä muutoksista ilmoitetaan aina jäsenkirjeellä.
Uria lanataan mahdollisuuksien ja lumitilanteen mukaan vapaaehtoisvoimin.

Muistathan että HaKen kelkkaurilla ajaminen ei ole jokamiehenoikeus ja kerhon urilla ajaessasi sinun täytyy pystyä todistamaan HaKen jäsenyys. Jäsenmaksun maksaneet saavat vuosittain jäsentarran ilmaisemaan jäsenyyden voimassaoloa. Urilla valvotaan luvan voimassaoloa. Urien ylläpidon ja kehittämisen mahdollistaa meidän jokaisen maksama pieni jäsenmaksu.

Katso lisätiedot jäsenyydestä "liity jäseneksi" kohdasta.

Kun liikut uralla, niin muista:

- Liimaa vuosittainen jäsentarra näkyvälle paikalle kelkkaasi
- Noudata annettuja nopeusrajoituksia.
- Pysy ajetulla uralla.
- Uran käyttö omalla vastuulla.
- Kunnioita muita uralla liikkuvia.

Muista että myös maanomistajat liikkuvat urilla kelkalla, suksilla tai kävellen. Mitään sääntöjä ja rajoituksia ei ole annettu kelkkailijoiden kiusaksi. Kun noudatat annettuja ohjeita, niin pidät kelkkailun mahdollisena myös seuraavana talvenakin.

Urilla liikennettä valvoo Poliisi.

Kerholla on kota Kangaslammin ja Heinäveden välillä. Muista siistiä jälkesi, jotta seuraavankin kelkkailijan on mukava pistää tulet.

Lataa urakartta (JPG)