HaKe Racing Team ry

Kerho on saanut alkunsa keväällä 1996. Perustajajäseniä olivat mm. Lauri Suomalainen (kerhon ensimmäinen Pj), Reijo Airaksinen, Petri Sutinen, Jukka Ollikainen, Heikki Räisänen ja Timo Janhunen. Tarkoituksena oli parantaa moottorikelkkailumahdollisuuksia silloisen Kangaslammin alueella ja saada ns."villiä kelkkailua" kuriin.

Talvella 1996-1997 kerholla oli solmittu sopimukset maanomistajien kanssa ja tehty yhdysreitti Heinävedelle (reitin paikka on muuttunut tämän jälkeen lukuisia kertoja ja sitä paranneltu vuosien saatossa). Kerholle hankittiin ensimmäinen moottorikelkka vuonna 1998 ja reittejä alettiin huoltaa. 2000-luvun alkupuolella reitin huoltoon hankittiin lisäksi Terri-telamaasturi, johon tehtiin hydraulisesti toimiva lana ja kerho rakensi kodan metsähallitukselta vuokraamalleen maalle Kilpimäkeen.

Vuonna 2005 kerho rekisteröitiin ry:ksi (HaKe Racing Team ry). Tammikuussa 2009 reitinhoidossa ollut Terri, moottorikelkka ja hydraulinen lana myytiin ja tilalle hankittiin 650cc telamönkijä. Kerhon jäsenmäärä on vuosien saatossa liikkunut 15-100 jäsenen välillä. Nykyisin kerhossa on noin 60 jäsentä. Kerhon toiminta (=urien ylläpito) ja hankinnat ovat olleet mahdollisia jäsenmaksujen, yritysten sponsoroinnin ja aktiivijäsenten (n. 10 kpl) toiminnan ansiosta. Toivommekin kerhoon lisää aktiivijäseniä, jotta toimintaa voidaan kehittää ja parantaa.

Hallitus 2022

pj Simo Nissinen p. 040 750 1266
sihteeri/rahaston hoitaja Pasi Janhunen p. 0400 510 680
Aku Björkstedt
Eetu Vänttinen
Tommi Seppälä
Lauri Mikkonen
Varalla Olli Törrönen

Sähköpostiosoite kerholle on